od 1.9.2022 DOČASNĚ ZAVŘENO. Vážení zákazníci, provoz eshopu je dočasně přerušen. O znovuotevření se dozvíte na naší facebookové stránce a v newsletteru, který zasíláme stávajícím zákazníkům a registrovaným odběratelům. Budeme se na vás opět těšit!
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Blog
Halloweenský knižní výběr a doprava zdarma Halloweenský knižní výběr a doprava zdarma
V článku vám blíže představíme několik knih, které se tematicky hodí k Halloweenu. číst celé
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
22.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
Přijďte tvořit a hrát si do herny U Soptíka. číst celé
Kreativní dílna pískování obrázků
08.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků
Po delší pauze pro vás spolu s hernou U Soptíka pořádáme další kreativní dílnu pro děti. číst celé
Zobrazit všechny články
Zajímá Vás dění v dětském knižním světě?

Nechte si pravidelně zasílat přehled těch nejzajímavějších novinek.

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu petovecek.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu petovecek.cz

1. Podnikatel Mgr. Petra Voldřichová, se sídlem Děčínská 472/6, 190 00, Praha9, IČ 87680947 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo

2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

5. Zpracování osobních údajů je prováděno Mgr. Petrou Voldřichovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, IC 05208777
  2. Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Group a.s., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  3. Dopravce Zásilkovna, provozovaný společností Zásilkovna, s. r. o., sídlem Lihovarská 1060/12,  Praha 9, IC 28408306
  4. Dopravce ČP, provozovaný společností Česká pošta, s. p., sídlem Politických vězňů 909/4, 110 00 Praha
  5. Dopravce PPL, provozovaný společností PPL CZ s.r.o., sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01 Říčany, IC 25194798
  6. Zprostředkovatel přepravních služeb Go-balík, jejímž provozovatelem je Ing. Petr Carda se sídlem Dolní Libchavy 297, 56116 Libchavy, IČ: 08835357
  7. Poskytovatel platební brány společnost GoPay s.r.o. se sídlem Planá 67, 370 01 Planá, IC 26046768
  8. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, přepravních, účetních a bankovních služeb, které však v současné době společnost nevyužívá.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@petovecek.cz

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Halloweenský knižní výběr a doprava zdarma
Halloweenský knižní výběr a doprava zdarma
V článku vám blíže představíme několik knih, které se tematicky hodí k Halloweenu. číst celé
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
22.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
Přijďte tvořit a hrát si do herny U Soptíka. číst celé
Kreativní dílna pískování obrázků
08.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků
Po delší pauze pro vás spolu s hernou U Soptíka pořádáme další kreativní dílnu pro děti. číst celé
DEN DĚTÍ - tipy na krásné dárky
21.05.2021 Akce
DEN DĚTÍ - tipy na krásné dárky
Hledáte dárek ke dni dětí? Ve spolupráci s několika dalšími rodiči a e-shopy jsme pro vás připravili několik tipů a akcí. číst celé
Zajímá Vás dění v dětském knižním světě? Nechte si pravidelně zasílat přehled těch nejzajímavějších novinek.

           

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz