Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
Prozkoumejte naše balíčky pro malé i větší milovníky dinosaurů. číst celé
Modelovací hmota Jumping Clay Modelovací hmota Jumping Clay
Proč u nás doma při modelování vládne Jumping Clay? číst celé
Pískování se Soptíkem Pískování se Soptíkem
Přijďte si vyzkoušet pískování obrázků do herny U Soptíka v Praze. číst celé
Zobrazit všechny články

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Petra Voldřichová, se sídlem Děčínská 472/6, 190 00, Praha 9, IČ 87680947 aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
  • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:
  • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.
  3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Novinky z našeho blogu

DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
Prozkoumejte naše balíčky pro malé i větší milovníky dinosaurů. číst celé
Modelovací hmota Jumping Clay
Modelovací hmota Jumping Clay
Proč u nás doma při modelování vládne Jumping Clay? číst celé
Pískování se Soptíkem
Pískování se Soptíkem
Přijďte si vyzkoušet pískování obrázků do herny U Soptíka v Praze. číst celé
Hrajeme si s Jumping Clay
Hrajeme si s Jumping Clay
V herně U Soptíka budeme tvořit z modelovací hmoty Jumping Clay. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

           

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz