Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
NOVINKY leden 2021
31.01.2021 Novinky
NOVINKY leden 2021
Z lednových novinek vybíráme následujících 7 titulů, které naši pozornost upoutaly nejvíce. číst celé
TOP 15 dětských knih roku 2020 TOP 15 dětských knih roku 2020
Výběr 15 dětských knih, které nás v minulém roce zaujaly nejvíce. číst celé
DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
23.11.2020 Novinky
DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
Prozkoumejte naše balíčky pro malé i větší milovníky dinosaurů. číst celé
Zobrazit všechny články
Zajímá Vás dění v dětském knižním světě?

Nechte si pravidelně zasílat přehled těch nejzajímavějších novinek.

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Petra Voldřichová, se sídlem Děčínská 472/6, 190 00, Praha 9, IČ 87680947 aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:
  • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  1. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:
  • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  1. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.
  3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

Novinky z našeho blogu

NOVINKY leden 2021
31.01.2021 Novinky
NOVINKY leden 2021
Z lednových novinek vybíráme následujících 7 titulů, které naši pozornost upoutaly nejvíce. číst celé
TOP 15 dětských knih roku 2020
TOP 15 dětských knih roku 2020
Výběr 15 dětských knih, které nás v minulém roce zaujaly nejvíce. číst celé
DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
23.11.2020 Novinky
DINOSAUŘI - hrajeme si, tvoříme a objevujeme
Prozkoumejte naše balíčky pro malé i větší milovníky dinosaurů. číst celé
Modelovací hmota Jumping Clay
01.11.2020 Novinky
Modelovací hmota Jumping Clay
Proč u nás doma při modelování vládne Jumping Clay? číst celé
Zajímá Vás dění v dětském knižním světě? Nechte si pravidelně zasílat přehled těch nejzajímavějších novinek.

           

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz