Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
22.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
Přijďte tvořit a hrát si do herny U Soptíka. číst celé
Kreativní dílna pískování obrázků
08.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků
Po delší pauze pro vás spolu s hernou U Soptíka pořádáme další kreativní dílnu pro děti. číst celé
DEN DĚTÍ - tipy na krásné dárky
21.05.2021 Akce
DEN DĚTÍ - tipy na krásné dárky
Hledáte dárek ke dni dětí? Ve spolupráci s několika dalšími rodiči a e-shopy jsme pro vás připravili několik tipů a akcí. číst celé
Zobrazit všechny články
Zajímá Vás dění v dětském knižním světě?

Nechte si pravidelně zasílat přehled těch nejzajímavějších novinek.

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Mgr. Petra Voldřichová, se sídlem Děčínská 472/6, 190 00, Praha9, IČ 87680947 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to  kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
22.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků 24. 8.
Přijďte tvořit a hrát si do herny U Soptíka. číst celé
Kreativní dílna pískování obrázků
08.08.2021 Akce
Kreativní dílna pískování obrázků
Po delší pauze pro vás spolu s hernou U Soptíka pořádáme další kreativní dílnu pro děti. číst celé
DEN DĚTÍ - tipy na krásné dárky
21.05.2021 Akce
DEN DĚTÍ - tipy na krásné dárky
Hledáte dárek ke dni dětí? Ve spolupráci s několika dalšími rodiči a e-shopy jsme pro vás připravili několik tipů a akcí. číst celé
NOVINKY březen 2021
05.04.2021 Novinky
NOVINKY březen 2021
Výběr z březnových novinek číst celé
Zajímá Vás dění v dětském knižním světě? Nechte si pravidelně zasílat přehled těch nejzajímavějších novinek.

           

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz